Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 27 Oct. 2020

Društvo Parada ponosa vabi k vseslovenski raziskavi

Društvo Parada ponosa vabi k sodelovanju v vseslovenski raziskavi o bivanjskih razmerah LGBTIQ+ oseb, katere namen je osvetliti bivanjske razmere LGBTIQ+ oseb v Sloveniji.

Društvo Parada ponosa raziskavo izvaja v okviru programa Sqvot, ki je program za zmanjševanje tveganja za stanovanjsko izključenost LGBTIQ+ mladih in s finančno podporo EYF - Evropske mladinske fundacije Sveta Evrope in ILGA - ILGA Europe.

V anketi lahko sodelujejo osebe, ki se identificirajo kot LGBTIQ+ in bivajo v Sloveniji, ter so stare 16 let ali več. Kratica LGBTIQ+ predstavlja lezbijke, geje, biseksualne, transspolne in interspolne osebe, kvir/queer osebe in ostale nenormativne spolne in seksualne identitete (spolne identitete, ki so različne od spola, pripisanega ob rojstvu; ne-heteroseksualne identitete).

Vprašalnik lahko izpolniš tukaj.  

Če imaš kakršna koli dodatna vprašanja v zvezi z anketo, se lahko obrneš na sqvot@ljubljanapride.org.

Vir: Društvo Parada ponosa

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

59285

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino