Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Jan. 2020

Dobrodelnost skozi umetnost

Do 14. januarja 2020 je v prostorih Centra interesnih dejavnosti Ptuj (CID) na ogled razstava Artist Family Naglič Filipič z noto dobrodelnosti. Ves čas razstave zbirajo tudi prostovoljne prispevke. Z razstavo želijo opozoriti na krizne situacije v zavetiščih in društvih za zaščito živali, saj kapacitete pokajo po šivih zaradi zanemarjanja in malomarnega ravnanja z živimi bitji. Zato je tokratna razstava namenjena zavrženim živalim – dobrodelni prispevki in izkupiček od zlicitiranih izdelkov bodo namenjeni ravno njim.

Ker družine ne združuje samo strast do umetnosti, ampak tudi ljubezen do živali, tokrat zbirajo tudi prostovoljne prispevke za Društvo grajske tačke in Društvo proti mučenju živali Ptuj. Darujete lahko hrano, igrače, odeje, brisače …

Vabljeni k ogledu in darovanju!

Vir in foto: Center interesnih dejavnosti Ptuj

1 Komentarji

Petra Filipič
Najlepša vam hvala za objavo našega dogodka.

Komentirajte

42675

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino