Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 02 Jun. 2020

Dnevni center Skupaj v skupnosti praznuje 4. rojstni dan

Dnevni center Skupaj v skupnosti praznuje 4. rojstni dan. V centru otrokom nudijo učno pomoč, podporo pri reševanju težav ter prijeten prostor za preživljanje prostega čas z vrstniki ali sodelavci centra. Poleg rednih tedenskih organiziranih aktivnostih izvajajo delavnice tudi v času šolskih počitnic.

Namen dnevnega centra je omogočiti otrokom in mladostnikom kakovostno preživljanje prostega časa v lokalnem okolju v družbi s sovrstnikom s cilji širjenja socialne mreže uporabnikov, vključevanja v lokalno okolje in učenja potrebnih veščin za kasnejše odraslo obdobje.

Ker je letos posebno leto in jo je zagodel koronavirus, žal niso mogli izvesti praznovanja v živo, vendar niso počivali; posneli so kratek film, s katerim so se zahvalili vsem, ki skupaj z njimi sooblikujo njihovo zgodbo. "Štiri leta so minila, odkar je naš dnevni center odprl vrata za naše otroke in mlade, njihove družine, prostovoljce in prostovoljke, študente in študentke in za vse ostale, ki nam zavijejo pomotoma ali pa enostavno vedo, da so dobrodošli," so zapisali ob obletnici. Kratek film je na voljo tukaj.

Dnevni center se nahaja na Kunaverjevi 2 v Ljubljani. Obiščeš jih lahko vsak dan od ponedeljka do petka med 11.00 in 17.00. 

Vir in foto: Zavod MISSS

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28039

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino