Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 04 Dec. 2018

Delovna praksa v tujini za mlade

Zavod za novodobno izobraževanje v okviru projekta PRO MOVE (Promoting long term mobility in VET)  objavlja razpis za prosta mesta za 7 mesečne delovne prakse v Italiji, Nemčiji, Španiji, v Veliki Britaniji, na Nizozemskem in Poljskem.

Na delovno postulovščino, ki predstavlja enkratno poklicno in življenjsko priložnost, se lahko prijavite mladi, ki ste v šolskem letu 2017/18 končali katerokoli smer poklicnega ali tehniškega izobraževanja in niste nadaljevali študija oziroma se še niste zaposlili, ne glede na poklic (spletna prijava prikazuje možnosti prijave zgolj za nekaj profilov, ki jih  gostujoče organizacije najpogosteje gostijo, dobrodošli pa so vsi profili in ne le ti!).

Izkoristi priložnost in prevzemi aktivno vlogo, čeprav si morda sramežljiv_a in nisi prepričan_a vase. Za pomoč pri prijavi se lahko obrneš na info@zni.si, več informacij o projektu pa najdeš tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

54100

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino