Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 14 Oct. 2020

Delavnica »Bi rad znal organizirati event?«

V Mladinskem dnevnem centru KamRa v Radovljici se obeta kreativna jesen učenja organizacije dogodkov, za vse mlade kreativce, ki se želijo naučiti kako samostojno in samozavestno, od ideje do izvedbe načrtovati in pripraviti dogodek.

Mladi bodo imeli priložnost naučiti se organizirati dogodke iz prve roke, saj bodo z mentoricama Urško Potočnik Ambrožič in Ano Pirih pripravili pravi dogodek, razstavo modernega mozaika.

Brezplačna delavnica za mlade do 29. let se bo začela 20. oktobra in bo trajala približno dva meseca, z možnostjo morebitnega podaljška, saj jo bodo prilagajali trenutnim razmeram zaradi novega koronavirusa COVID-19.   

Radovljiško KamRo bodo vsak torek, od 17.00 do 20.00 ure spremenili v podjetniški event laboratorij, kjer se bodo med drugim naučili uspešne in samostojne organizacije dogodka, priprave programa, kako izvrstno izpeljati marketing, samozavestno voditi program, kako prilagoditi program trenutnim razmeram pandemije in kako dogodek uporabiti za promocijo lastne blagovne znamke. Delavnico pa bodo zaključili z izvedbo razstave, ki bo odprta in vidna širši javnosti.

Pridružila se bo tudi gostja Marija Skočir, višja kustosinja in vodja Galerije Jakopič in Galerije Vžigalica v Ljubljani, ki bo z mladinskimi delavci in mladimi udeleženci delavnice delila svoje bogate izkušnje priprave in organizacije razstav. Mladi bodo dobili  bogate izkušnje, ki jim lahko pomagajo pri osebni rasti in pridejo prav v prihodnjih kreativnih podvigih in izzivih.

Prijave zbirajo na info@kamra-radovljica.si ali po telefonu 040 823 003.

Več informacij lahko preberete tukaj.

Vir: Mladinski dnevni center KamRA

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

51803

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 400 57 90, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino