Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (1)
Datum objave: 09 Oct. 2018

Center za kulturo mladih

Pionirski dom - Center za kulturo mladih letos praznuje 55 let delovanja in skozi svojo pestro zgodovino širi obzorja o pomenu kulturno - umetniške vzgoje otrok, mladih in odraslih.

Danes lahko s ponosom spremljajo svoje izvrstne tečajnike na slovenskih odrih, na filmskem platnu, kot strokovnjake na področju jezikoslovja in kot kvalitetne uporabnike kulturno - umetniških vsebin. 

Kot pojasnjuje direktorica zavoda Viktorija Potočnik je Pionirski dom – Center za kulturo mladih v svojih 55 letih delovanja prešel različne razvojne faze. "S spoštovanjem do bogate zgodovine zavoda, ter s subtilnim uvajanjem in ujemanjem sodobnega časa smo postali prepoznavni tako doma, kot v tujini, saj je v Pionirskem domu doma vedenje in zavedanje o pomenu kulturno – umetniškega izobraževanja".

V Pionirskem domu – Centru za kulturo mladih ne zmanjka dobrih projektov in zanimivih vsebin. Zaupanje in zvestoba tečajnikov v preteklem šolskem letu je bila izjemna. 1200 se jih je udeleževalo celoletnih dejavnosti, kar samo še potrjuje, da Pionirski dom – Center za kulturo mladih, kljub svoji dolgoletni tradiciji ohranja mladostnost, ki jo nadgrajuje s kvalitetnimi izobraževalnimi programi.

Že veš kam? V Pionirski dom!

Več o petindvajsetih kulturno-umetniških vsebinah, trinajstih tujih jezikih, družabnih plesih v Festivalni dvorani, festivalih in drugih prireditvah izveš tukaj.

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

47550

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino