Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Jun. 2022

Center mladih Koper vstopa v poletni program

Tradicionalni mladinski festival CMoKFEST, glasbeni in gledališki večeri ter drugo zanimivo dogajanje za mlade nas v Centru mladih Koper čaka tudi meseca junija.

V petek, 3. 6., ob 20. uri, bo na zelenici mladinskega centra na Markovcu oziroma MCMC-ja potekal jam session. Dvojni popoldanski dogodek bo v CMK-ju na programu 7. junija, in sicer Mavrično druženje ob 17. ter Aktivni torek ob 18. uri.
Gledališka šola Talia bo svojo predstavo izvedla v sredo, 8. 6., ob 18. uri, 9. 6. pa bodo pesniki svojo poezijo brali na Obalnih rimah ob 20.uri.

V petek, 10. junija, ob 17. uri, bo za kulinarične navdušence in navdušenke v MCMC-ju potekala kuharska delavnica. Istega dne bo dvorana Centra maldih Koper gostila skupino Nevermind, s pričetkom ob 20.30.
Projekt Migetalkanje vabi vse zmerne športne rekreativce in rekreativke na kolesarjenje od Kopra do Izole, kjer bo potekalo druženje ob igranju frizbija in badmintona. Zbirna točka bo novi koprski park, in sicer ob 10. uri.
13. 6. bo CMK-jev oder v obliki gledališke predstave ponovno zasedala Pedagoška fakulteta, ki bo luči prižgala ob 20. uri.
Posvet za pripravo glavnega dokumenta za mlade v Sloveniji, ki ga vodi Mreža Mama, bo v sredo, 15. 6., ob 10. uri v dvorani Centra mladih Koper. Prav tako nas v okviru Mreže mama čaka projekt Skok v poletje, ki bo v petek, 17. 6., ob 10. uri.
V okviru novih akustičnih koncertov na Markovcu bo MCMC svoja večerna vrata odprl v petek, 17. 6. ob 20.30, kjer bosta nastopila Duo Artcoustic in pevka Beverly Šuštar. Istega dne bo ob 18. uri v CMK-ju svojo predstavo priskrbela Gledališka šola Talia, ki se na isti oder vrača tudi 20. ter 21. 6. ob 17. uri.
Mavrična družnja nadaljujejo LGBT+ srečanja v torek, 21. 6. ob 17-ih, medtem ko nas v sredo, 22. 6. ob 20. uri čaka Festival migrantskega filma v Kopru, ki bo projeciral na platno Centra mladih Koper na Gregorčičevi 4.
Mesec junij se bo zaključil s tradicionalnim mladinskim festivalom, CMoKFEST 2022, ki se bo letos manifestiral skozi kar 5 dni. Od 23. do 27. 6. bodo mladi lahko prisostvovali turnirju kalčeta ter namiznega tenisa, tekmovanju v beatmaking-u, dvodnevnem BMX & skate tekmovanju, stand up večeru, večeru poezije ter dvem koncertnim večerom, na katerih se bodo zvrstili: Challe Salle, Murat & Jose, Haiku Garden, Corti Collective, Paranoise ter Morvern.

Za več informacij lepo vabljeni na Facebook stran Centra mladih Koper: https://www.facebook.com/CenterMladihKoper

Vir: Center mladih Koper

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

56209

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino