Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 03 Jun. 2020

Celjski mladinski center vabi na virtualni Festival prostovoljstva 2020

Informacijska točka Europe Direct Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra skupaj z Mestno občine Celje sedaj že tradicionalno organizirala Festival prostovoljstva.

Letošnji festival poteka že 15. leto zapored. Zaradi okoliščin povezanih z omejevanjem javnih prireditev so se odločili, da bodo letošnji festival izpeljali virtualno. Dogodek bo tako potekal v petek, 5. junija ob 11.00 uri na YouTube kanalu in Facebook strani Celjskega mladinskega centra in Infopentlje

Vsako leto v okviru festivala razglasijo naj prostovoljca, prostovoljko 2019 celjske regije, natečaj so tudi letos razpisali v petih starostnih kategorijah. Skupno so prejeli kar 31 prijav med katerimi je komisija izbrala 10 prostovoljcev, ki so si s prizadevnim delom in nesebično pomočjo prislužili omenjeni naslov. 

Izbrane prostovoljce bomo spoznali na virtualnem dogodku, predstavila pa se bodo tudi društva in šole iz Celjske regije, ki so sodelovala na dogodku.

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

71232

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino