Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 13 Dec. 2018

Božični Artish

Mladi ste vabljeni v čudovito družbo mnogih umetnikov in ustvarjalcev ARTishanov. 22. decembra se ARTish (še zadnjič letos) seli v popolnoma prenovljene prostore Vile Čira Čara oz. prostore Pionirskega doma v centru Ljubljane.

V čudovite podstrešne prostore te čarobne vile ARTishani selijo svoje trgovinice mladi in stari slovenski ustvarjalci, kjer boste lahko napasli oči, poklepetali s sodelujočimi, si privoščili katerega od unikatnih izdelkov sodelujčih ustvarjalcev in morda dobili idejo, da v prihodnjem letu izdelate unikatne izdelke tudi sami.

Letos lahko podariš najlepša darila slovenskih ustvarjalec in podpreš njihovo delo.

Več

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

11142

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino