Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Lokalno
Všečno: (0)
Datum objave: 09 Oct. 2019

Bi radi ustvarjali pa nimate kje? Na voljo je snemalni studio Socialne akademije!

Te zanima multimedijska produkcija in nimaš prostora, kjer bi ustvarjal-a? Na Socialni akademiji je študijska skupina zgradila nov zvočni studio, ki ponuja več možnosti za multimedijsko ustvarjanja mladih.

Prostor studia uteleša prizadevanje k ponovni uporabi materialov in kreativne rešitve za višjo kvaliteto zvoka. Posodobljena je bila tudi snemalna oprema, ki v kompletu z ostalim prostorom že čaka na (mlade) ustvarjalce in na vse ostale, ki bi radi prišli na ogled in/ali test. 

Si tudi sam-a želiš ustvariti svoj studio ali pa te le zanima, kakšna je bila izkušnja? Te zanima, zakaj je simetrija sten veliki NE? Ali kaj je krivo za to, da je kvaliteta zvoka sedaj boljša? Preberi si prispevek ustvarjalcev, kjer so zabeležili svoje "aha momente".

Vir in foto: Socialna akademija

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

27311

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino