Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 20 Jan. 2020

Anketa: ESS (Evropski socialni sklad) razpisi v mladinskem sektorju

Pripravlja se nova finančna perspektiva ESS 2021 - 2027, na ministrstvih se programirajo novi programi in projekti, na katere bodo svoje projekte prijavljale tudi organizacije mladinskega sektorja.

V namen izboljšanja prihodnjih razpisov Nefiks vabi, da izpolnete anketo. Glede na to, da so se v zvezi s tem v prejšnji finančni perspektivi pojavljali številni izzivi, želijo zbrati odzive organizacij mladinskega sektorja in jih v upanju, da bodo vaše predloge pri pripravi razpisov v prihodnje tudi upoštevali, posredovati odločevalcem.

Anketa je anonimna, odprta pa bo do torka, 21. januarja 2020. Prosijo, da anketo rešijo predstavniki organizacij mladinskega sektorja (mladinska društva, zavodi, mladinski centri, mladinske zveze, mladinske sekcije znotraj večjih organizacij).

Anketa je dostopna tukaj.

Vir: Nefiks

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

26344

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino