Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 07 Sep. 2020

19. Festival nevladnih organizacij LUPA 2020

Tudi letos se bo, kjub izrednim razmeram, predstavilo sto raznolikih nevladnih organizacij na 19. Festivalu nevladnih organizacij LUPA.

V življenju se znajdemo v najrazličnejših situacijah in prav vedno obstaja nevladna organizacija, ki nam lahko ponudi roko. Pa naj bo to želja po plesu, učenju jezikov, raziskovanju jam ali pa varen prostor pred nasiljem, pozorno uho v duševni stiski in rama podpore v bolezni.

Festival bo potekal v četrtek, 10. septembra 2020, od 10. do 18. ure na Bregu v Ljubljani, kjer lahko pobolje spoznate 100 nevladnih organizacij, kdo so, kaj delajo in na katere se lahko obrnete - v dobrem in slabem.

Poleg stojnic na Bregu pa se bo odvijal tudi program na zunanjem prizorišču na Novem trgu, kjer se bodo organizacije predstavile z gibalnim in glasbenim programom, ozaveščevalnim kolesarjenjem ter predavanjem.

Program najdete tukaj.

Vir: Zavod center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

89223

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino