Kaj se dogaja?

Objave uredništva portala mlad.si

V skupini: Nacionalno
Všečno: (0)
Datum objave: 18 Nov. 2019

1. mesto za MCC Hostel!

Iz Celjskega mladinskega centra ponosno sporočajo, da so v okviru vseslovenskega projekta Turistične zveze Slovenije "Moja dežela - lepa in gostoljubna 2019", katerega častni pokrovitelj je predsednik Vlade RS Marjan Šarec, na podelitvi priznanj prejeli prvo mesto v kategoriji Mladinska prenočišča. Prejel ga je MCC Hostel. Dogodka sta se udeležila direktorica Celjskega mladinskega centra, Sonja Majcen in vodja MCC Hostla, Klemen Sagadin.

Namen projekta je spodbujati in ozaveščati ljudi, da urejajo svoje bivalno, krajevno, podjetniško in društveno okolje ter da prispevajo k trajnostnemu razvoju okolja. Na tekmovanju so sodelovala večja, srednja in manjša slovenska mesta, mestna jedra ter turistični, izletniški in zdraviliški kraji. Poleg mest in krajev pa so tekmovali tudi kampi, glampingi, mladinska prenočišča, tematske poti in Petrolova prodajna mesta.

Celjski mladinski center čestita vsem ostalim prejemnikom priznanj in sodelujočim, še posebej njihovim konkurentom Hostlu Pekarna v Mariboru, za zasedeno drugo mesto in Zavodu Ars Viva, znotraj katerega deluje Youth Hostel Ars Viva, za zasedeno tretje mesto.

Vir in foto: Celjski mladinski center

Trenutno ni komentarjev...

Komentirajte

28075

Omejitev znakov 740

O portalu mlad.si             

Portal je namenjen vsem mladim v Republiki Sloveniji ter vsem tistim, ki se z mladimi ukvarjate. Na portalu najdete vse potrebne informacije o mladih in za mlade, vključno  z vsemi priložnostmi, ki se mladim ponujajo izven procesa izobraževanja in prvih delovnih izkušenj. Portal vsebinsko povezujejo tri glavne vstopne točke oz rubrike, ki smiselno tvorijo življenski ciklus mladih, njiove potrebe in želje po aktivnem preživljanju prostega časa in soočanju z izzivi v obdobju med 15. in 29. letom.
Kontakt:
Urad RS za mladino
Masarykova 16, 1000 Ljubljana
T: (01) 478 46 76, E: gp-ursm.mizs(at)gov.si
Urad RS za mladino