Neformalno izobraževanje

Srečanje Mladih ambasadorjev 2024: Delavnica programiranja

9. 10. 2024 avtor: TiPovej, Zavod za ustvarjalno družbo
plakat delavnice

V imenu Zavoda TiPovej! in iniciative Ljubljana mesto učenja z veseljem vabimo na tretje srečanje Mladih ambasadorjev v letu 2024. Srečanja, kjer se sproščeno srečuje z navdihujočim, raznolike misli pa združujejo moči za uresničitev na videz nemogočega.

Vsem, ki srečanj Mladih ambasadorjev še ne poznate, naj vam jih predstavimo zdaj. Ideja je nastala na študijskem obisku v okviru projekta Povezana mesta učenja. Z našimi partnerji iz Sardinije smo 2022 vodili živahne debate, ki so se ob povratku v Slovenijo razvile v neformalne forume, osredotočene na izmenjavo idej, razpravo o projektih ter spodbujanje na videz nepričakovanih sodelovanj. Udeležba na srečanjih obeta obogatitveno izkušnjo z mnogimi koristmi, kot so priložnosti za mreženje, izmenjava idej, sodelovanje pri prihodnjih projektih, strokovni razvoj, navdih, dostop do virov in še mnogo več.

Vsako srečanja ima svojo temo! Tokrat bosta naši mladi ambasadorki Ela in Zara z nami pilotirali svojo novo delavnico Dekleta in programiranje, ki jo bosta drugo leto izvajali po srednjih šolah in mladinskih centrih.

Kdaj in kako: Vidimo se v sredo, 23. oktobra 2024, med 16.00 in 19.00, v prostorih Socialne Akademije na Tržaški cesti 132 v Ljubljani. S seboj prinesite svoj prenosni računalnik. Načrtujemo majhna presenečenja in pozitivno izkušnjo za vse! Kot vedno bo poudarek spodbujanje mreženja ob pijači in prigrizkih. In, seveda, pridobivanju novih veščin in konkretnega “programiranega” izdelka, na katerega bomo vsi ponosni!

Prijava je obvezna: za udeležbo pišite na urska@tipovej.org. Če menite, da imate prijateljico / sodelavca / kolegico / brata, ki bi prav tako prosperiral_a od srečanja, ga / jo pripeljite s seboj! Samo pozorni bodite, da ob prijavi prosim zabeležite tudi njegovo oziroma njeno prisotnost. Hvala!