“Team building Model M Slovenija” Vabilo na 2. stopnjo usposabljanja v okviru projekta Model M Slovenija

ljubljana
11 jan2018
262

Celje, Celjski mladinski enter 26.01.2018 do 27.01.2018

CELJE – Ker je januar čas novih začetkov in novih zgodb, vas v okviru projekta Model M Slovenija v petek, 26. in v soboto, 27. januarja 2018 vabimo na dvodnevno usposabljanje v Mladinski center Celje, Mariborska cesta 2, 3000 Celje.

Gre za nadgradnjo usposabljanja mladih v okviru projekta Model M Slovenija. Po usposabljanju mladi pridobite dodatno potrdilo.

Koga vabimo?

- MODELKE IN MODELE - Vse mlade brezposelne, ki ste že sodelovali in želite še naprej sodelovati v projektu Model M Slovenija in aktivno prispevatI k ustvarjanju boljših pogojev za mlade v Sloveniji.

- VSE MLADE, KI BI MODELKE IN MODELI ŠE ŽELELI POSTATI – Povabite lahko brezposelnega brata, sestro, sestrično, bratranca, prijatelja, sošolca, znanca (tudi ženskega spola vse navedene), skratka vse mlade v starosti od 19 – 29 let, željne novih znanj in izzivov.

Za bolj učinkovito delo je na voljo le 30 mest. Zato pohiti s prijavo in nam izpolnjeno prijavnico pošlji čim prej na e-naslov: martina.rauter@irdo.si.

Kaj bomo počeli?

V MKC Celje bomo poslušali predavanja in delali v delavnicah, se mrežili, se družili, pozabavali ob živi glasbi (koncert Odprave zelenega zmaja iz Ajdovščine) in tam tudi prespali. Z delavnicami bomo nadaljevali naslednji dan, ko se bomo vsi zadovoljni vrnili domov.

Spoznali bomo ključne pristope k projektnemu delu, ključne načine oblikovanja svoje osebne karierne poti in možnosti razvoja lastnih idej in priložnosti. Spoznali bomo osnove mreženja in povezovanja v skupine. Predstavili vam bomo LinkedIn skupnost Model M Slovenija in se pogovorili o vašem mreženju.

Delali bomo na konkretnih zgodbah in znanjih, ki jih lahko uporabite za lasten karierni napredek in za čisto konkretno referenco za boljšo zaposljivost. Hkrati boste deležni realne, konkretne in predvsem uporabne izkušnje v ustvarjalnem timskem delu na projektih, ter se pripravljali na spoznavanje in mreženje v okviru kampanje Pakt za mlade. Definitivno veščina, ki jo trg dela išče.

Metode dela

Uporabljene metode dela so predavanja in delavnice. »Youth trainers« pristopi spodbujajo sodelovanje in aktivno vključevanje udeležencev, hkrati pa so uporabni pri oblikovanju kariere vsakega udeleženca.

Koliko stane?

Usposabljanje in nočitev sta za mlade brezposelne brezplačna, vaš čas pa bo koristno porabljen. Pridite in se prepričajte sami, odlično bo.

Zakaj?

Udeleži se srečanja, saj boš:

Krepil_a svoje znanje

- Pridobil/a znanja in spoznanja o mreženju, povezovanju in projektnem delu s poudarkom na iskanju zaposlitve ter Team Buildingu,

- Osvojil/a kompetence za boljše in kakovostno projektno delo;

- Spoznal/a nove kreativne pristope za gradnjo lastne kariere in mreženje,

- Spoznal/a pomen skupinske identitete in Team Buildinga;

- Spoznal/a načine za načrtovanje in izvajanje projektnih mladinskih aktivnosti v skupinah (udeleženci uporabljajo orodja reševanja problemov in poslovnega načrtovanja, kot so Design thinking, Business model canvas ter debatne pristope kot sta OST in AH);

Načrtoval_a svojo prihodnost in sooblikoval_a prihodnost drugih

- Pregledal/a in izpopolnil/a lastne strateške načrte za leto 2018 in dalje;

- Pomagal/a narediti strateške načrte za leto 2018 in dalje za Pakt za mlade Slovenija in Model M Slovenija ter opredelil/a svojo vlogo v tem;

- Izpeljal/a krajši skupinski projekt, in razumel/a svojo vlogo v projektu;

 Se o(m)mrežil_a, povezoval_a, sodeloval_a, družil_a in spoznaval_a številna slovenska narečja in svoje vrstnike iz drugih regij.

- Se mrežil/a s sebi podobnimi in navezal/a veliko novih stikov z mladimi iz najmanj štirih slovenskih regij, podjetji in posamezniki

- ter mnogo več.

Program in prijavnica Celje

Vir in foto: IRDO

Dogodek

Dne: 26.01.2018
do: 27.01.2018
Kraj: Celje, Celjski mladinski enter

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno Novice Uncategorized

Sorodni članki

Avtorji