Vabilo na dve performirani konferenci za novinarstvo in odzivno javnost.

20171204kakismetano (1)
06 dec2017
130

KOPER – V sredo, 6. decembra 2017 in v četrtek,  7. decembra 2017 ob 11h vabimo na dve triurni performirani konferenci za novinarstvo in odzivno javnost. Komurkoli, ki bo kadarkoli v času njihovega trajanja prišel v mksMc Botegin na Glagoljaški 4 Koper bomo predstavili naši videnji na temi pod naslovoma:

-  “Razmislek po snemanem poskusu uboja v Mariboru” (sreda)
– “Pametno delovanje na mladinskem polju” (četrtek)

Vsebinski izhodišči:

Po težkem fizičnem napadu na mladega grafiterja, po sedemnajstih video snemanih udarcih v kontejnerju Gustafa mariborske Pekarne želimo predstaviti razčlenjeni povzetek našega odnosa do značilne “nesreče”, ki se je tokrat končala brez smrtnega izdida.

Po dvodnevni konferenci mladinskega polja v Narodnem domu (Maribor, 27. in 28. novembra 2017) moramo izraziti svoje pomisleke zaradi osredotočenja “letnega posveta mladinskega sektorja”, ki ga je organiziral Urad za mladino. Na veliko vpetost mladih v mogočno (in pametno) mrežo spletnih povezanosti gledamo namreč drugače kot organizatorji posveta.

Triurki organizirata DPZN in UPB s podporo Urada za mladino in (neverjetno toda resnično) Mestne občine Koper. Smetanove kakije zagotavlja stranka Akacije. Konferenci bomo video posneli.

Oba dogodka spadata v Superlojzenje, jesenski niz kulture nesprijaznjenja “Koperground 2017-2018″

Propagaj Marko Brecelj

Vir in foto: Društvo prijateljev zmernega napredka

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji