Kako pristopiti k mlademu v stiski? Vabilo na delavnico.

dogodek 5
11 okt2017
205

Maribor 12.10.2017 ob 9:00

MARIBOR – Mladi se v obdobju odraščanja večkrat spotaknejo ob ovire, ki so zanje velik izziv. Od posameznika je odvisno, na kakšen način pristopi k izzivu in predvsem, kakšno oporo ima iz okolja. Bistvena podpora mladostnika je družina, a vedno pogosteje postajajo pomembni tudi drugi odrasli. Zato je pomembno, da pridobijo osebe, na katere se mladi oprejo, čim več znanja za pravilno ravnanje v težavnih situacijah.

Mladinski kulturni center Maribor zato organizira delavnico Kako pristopiti k mlademu v stiski?, ki je namenjena vsem, ki se tako ali drugače srečujejo z mladimi in bi si želeli pridobiti več znanja na področju psihosocialne podpore mladim.

Na delavnici bomo govorili o anksioznih motnjah med mladimi, posvetili pa se bomo tudi trenutno najbolj perečim destruktivnim vzorcem vedenja, to so samopoškodbeno in samomorilno vedenje. V procesu delavnice boste udeleženci povabljeni, da delite svoja opažanja in dileme s katerimi se srečujete pri svojem delu, na katera bomo odgovarjali in skupaj iskali možne načine reševanja težav.

Delavnica bo potekala v četrtek, 12. oktobra 2017, med 9:00 in 15:00 uro, v prostorih Mladinskega kulturnega centra Maribor, Ob železnici 16, Maribor.

Število mest na delavnico je omejeno, zato je potrebna predhodna prijava. Na delavnico se lahko prijavite na elektronski naslov marja.gucek@mkc.si, kjer lahko pridobite tudi dodatne informacije.

Vabljeni!

Vir in foto: MKC Maribor

Dogodek

Dne: 12.10.2017 9:00 ob 9:00
Kraj: Maribor

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji