Kaj je dobro in je lahko še boljše?

fb_post2
11 okt2017
230

LJUBLJANA – V okviru različnih projektov izobraževalnega centra za ustvarjalnost, podjetnost in pogum TiPovej! že dolgo spodbujam in usposabljam mlade, da sanjajo, si želijo in uresničujejo svoje ideje.V vseh teh letih sem videla mnoge ideje, ki so zacvetele po Sloveniji in nekatere še vedno cvetijo.Iz navidez drobnega popka so se razvile gledališke skupine, Sončeve pozitivke, odlični kuharji, oblikovalci nakita, mladinski delavci, direktorji, predavatelji, režiserji… Prav vsi so pridobili zavedanje, da se da in marsikomu je TiPovej zares pomagal.
Vsi tile malček nostalgični momenti me prevzemajo zato, ker ravno pripravljamo novo izvedbo spodbujevalnega in uresničvealnega programa za ideje mladih.Priložnost za udejanjanje idej mladih je letos v Ljubljani, v Mestnem inkubatorju Mladih zmajev.

Ideja je predstava o spremembi.
Sprememba je izboljšava obstoječega stanja v življenju posameznika ali družbe, do katere pridemo z načrtovanimi aktivnostmi.
Predstava je jasen in natančen opis načina, kako bo sprememba dosežena.
(definicija ideje po TiPovej!, avtor Igor Medjugorac)

Nadaljujemo program “Kaj je dobro in je lahko še boljše?”, ki smo ga zasnovali lani, s ciljem, da pomaga aktivnim mladim od 18. do 29. leta v Ljubljani ideje spreminjati v projekte.
Program “Kaj je dobro in je lahko še boljše?” so delavnice, mentorstvo in finančna podpora za zamišljene ideje, ki izboljšujejo kakovost življenja in širijo dobro v mestu.
TiPovej! v programu skrbi za potek delavnic in mentorski proces, program pa poteka od novembra do aprila in za izbranih do 10 projektov ob koncu usposabljanja zagotavlja od 200€ do 1000€ sofinanciranja izvedbe.
Kot vedno je prijavnica preprosta, brušenje idej in realizacija pa malo bolj zahtevna. Tako je kadar se rojevajo dobre ideje. Prijavite se do 15.10.2017 do 12.ure!

Za ogrevanje pojdite na našo spletno stran po igralni zvezek in preverite svojo zamisel.

Vam mahamo, Sonja Čandek in TiPovej!

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji