Rezultat projekta A4F Priročnik za mladinske delavce.

naslovna_stran_slo_b
10 avg2017
266

CELJE – Kot rezultat 2 leti trajajočega projekta našega Celjskega mladinskega centraActive for future, je nastal priročnik za mladinske delavce, ki nudijo podporo mladim pri izvedbi mladinskih pobud, z naslovom Active for future z Mladinsko iniciativo – Metodologija za mladinske delavce.

Projekt, ki je sofinanciran s strani programa Erasmus + – Krepitev zmogljivosti institucij na področju mladine (Capacity building projects), je omogočil evropskim in afriškim partnerjem razvoj metodologije oziroma priročnika za mladinske delavce, ki se pri svojem delu srečujejo z mentoriranjem in podpiranjem mladinskih pobud. Vsak mladinski delavec, ki si bo pri svojem delu pomagal z našim priročnikom oziroma metodologijo, bo koncu priročnika našel obrazložitev teoretičnih postavk metodologije oziroma predstavljene konkretne primere, kako teorija deluje v praksi, s konkretnimi mladimi, na različnih koncih sveta.

Prenesite si priročnik v slovenskem ali angleškem jeziku, pridobite nova znanja in hkrati spoznajte plodove dela naše pridne ekipe! Najdete ga tukaj.

Vir in foto: Celjski mladinski center

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Novice

Sorodni članki

Avtorji