Mednarodni program Akademskega izobraževanja na področju miru in reševanja konfliktov.

IPD SA 2014 Photos 4
16 avg2017
392

EVROPAInštitut za mir in dialog (Institute for peace and dialogue) vabi na 7-dnevni mednarodni program akademskega izobraževanja, ki bo med 29. oktobrom in 4. novembrom potekal v Barru, v Švici.

Inštitut za mir in dialog, IPD je eden vodilnih organizatorjev številnih uspešnih mednarodnih akademskih izobraževalnih in raziskovalnih programov v Švici, na področju izgradnje miru, preoblikovanja konfliktov, mediacije, varnosti, medkulturnega dialoga in človekovih pravic. Njihovi programi združujejo predstavnike državnih, zasebnih in akademskih sektorjev.
Predstavljajo ekskluzivni 7-dnevni mednarodni program usposabljanja in 3-mesečni CAS-raziskovalni program o mediacijah, konfliktih, vodenju, zdravljenju travme in medkulturni komunikaciji.

Mednarodni program akademskega izobraževanja: 29. oktober – 4. november, 2017 (7 dni)
Glavni cilj 7. mednarodnega programa akademskega izobraževanja je krepitev spretnosti predstavnikov državnih organizacij, poslovnega sektorja, nevladnih organizacij, izobraževalnih ustanov v mediaciji, upravljanju konfliktov , vodstvu, zdravljenju travme in medkulturni komunikaciji.

Program

3 mesece CAS – raziskovalni program: 29. oktober, 2017 – 25. januar 2018 (90 dni)
Glavni cilj 3-mesečnega raziskovalnega programa CAS je razvoj raziskovalnih spretnosti udeležencev in njihovo tesno poznavanje z ustreznimi švicarskimi državnimi, javnimi in zasebnimi inštituti.

Rok za prijavo: 12. september, 2017

Program

Iščemo državne, zasebne, javne in akademske partnerske institucije iz vsega sveta, da svoje posamezne ali skupinske udeležence pošljejo v naše kratkoročne akademske programe. Če je vaša ustanova zanimiva za našo partnersko organizacijo, bomo z veseljem prejeli vaše predloge po elektronski pošti.

Application IPD Training & 3 Month CAS-Research Program 2017

Vir in foto: uredništvo mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno Mednarodno

Sorodni članki

Avtorji