FOTO in IZJAVA TEDNA

Avtor _ Miha Skrt (Prostovoljstvo.org)
07 jul2017
371

SLOVENIJA – Poletni čas je za mlade odlična priložnost, da se z nahrbtnikom na rami odpravijo na pot in vsakodnevno rutino zamenjajo za nova doživetja, poznanstva in izkušnje, ki bogatijo njihova življenja. Tokratno foto in izjavo tedna zato namenjamo Popotniškemu združenju Slovenije, ki mladim popotnikom s praktičnimi nasveti (kje poiskati primerno posteljo v cenovno ugodnem hostlu, kaj vzeti na potovanje in kako na poti prihraniti) pomaga pri načrtovanju nepozabnega potovanja.

 

Izjava:˝Sama misel na hostel je pogosto povezana s predstavo mladega popotnika, ki z nahrbtnikom išče streho nad glavo oziroma cenovno ugodno prenočišče. A hostel je veliko več. To je prostor, tako za mlade, kot mlade po srcu, ki hrepenijo po potovanjih, novih poznanstvih in novih življenjskih izkušnjahPopotniško združenje Slovenije

Foto:

Avtor _ Miha Skrt (Prostovoljstvo.org)

Foto: Miha Škrt

Osnovna dejavnost Popotniškega združenja Slovenije je vzpostavitev in promocija kakovostne mreže mladinskih prenočišč, ki so osnovno orodje za spodbujanje mobilnosti mladih, saj omogočajo poleg sprejemljive cene nočitve še mnogo spremljevalnih aktivnosti, namenjenih prav spodbujanju mobilnosti mladih. Več o PZS v prispevku.

 

Vir: Uredništvo mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno Nacionalno

Sorodni članki

Avtorji