IT Launch Box NEFIKS mednarodni projekti .

NEFIKS-It-launchbox
19 jun2017
369

Poligon -> kreativni center 22.06.2017 ob 17:00 do 22.06.2017 19:00

LJUBLJANA - Zavod Nefiks vas vabi na uvodni dogodek v okviru mednarodnega projekta IT Launch Box, ki bo potek v četrtek, 22. junia 2017 med 17. in 19. uro v Kreativnem centru Poligon, na Tobačni 5, v Ljubljani.

“Programiranje mi daje izjemno moč, da si lahko zgradim svoje malo vesolje z lastnimi pravili, paradigmami in praksami. Ustvarite nekaj povsem novega s čisto močjo logike. Linda Liukas Oktober 2015 na TEDxCERN

Na dogodku bomo z gosti razpravljali o tem, kako lahko mladim poznavanje osnov programiranja in podjetništva pomaga pri vstopanju na trg dela in vsakdanjem življenju. Osebne zgodbe naših gostov so zelo različne. Če vas zanima, kako se lahko tudi posamezniki brez formalne tehnične izobrazbe zaposlijo v IT podjetju, pridite in vprašajte naše goste. Izvedeli boste, katere njihove kompetence so pri zaposlitvi v IT sektorju igrale ključno vlogo in kako lahko tudi vi postanete še bolj zaposljivi.

DSC_6241

Dogodek predstavlja del mednarodnega projekta IT Launch Box, ki se osredotoča na razvoj znanja programiranja in podjetništva med mladimi. V današnjem svetu so znanje programiranja in osnove podjetništva vse bolj pomembne in potrebne tako pri iskanju zaposlitve, snovanju lastnega podjetja kot tudi pri razvoju kariere in izboljšanju dela. Da bi mladim omogočili brezplačno usposabljanje za učenje osnov programiranja in podjetništva, smo skupaj s partnerji iz Španije, Portugalske, Romunije, Makedonije in Poljske zasnovali mednarodni projekt s pomočjo katerega bodo mladi lahko brezplačno razvijali svoje kompetence.

It--financira-EU

Prijave na dogodek zbiramo tukaj . nefiks_prijava

Facebook dogodek najdete tukaj.

Lepo vabljeni, da se nam pridružite in začnete graditi “svoje malo vesolje”.

Vir in foto: Zavod Nefiks

Dogodek

Dne: 22.06.2017 17:00 ob 17:00
do: 22.06.2017 ob 19:00
Kraj: Poligon -> kreativni center
Povezava

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki Mednarodno

Sorodni članki

Avtorji