“Slovenija – mentorska država” Zavod Ypsilon vabi na otvoritveni dogodek vseslovenske akcije.

Otvoritveni dogodek Slika
22 maj2017
375

ABC Hub (Šmartinska 152, Ljubljana) 24.05.2017 ob 18.00 do 24.05.2017 18.00

LJUBLJANAZavod Ypsilon vabi na otvoritveni dogodek vseslovenske akcije “Slovenija – mentorska država“, z naslovom Ekosistem Izkušenj. Dogodek bo potekal v sredo, 24. maja 2017 ob 18. uri v ABC Hubu (spodnja etaža Emporiuma v BTC Cityju, Šmartinska 152, Ljubljana). Vseslovenska akcija »Slovenija – mentorska država« pod sloganom »Vse v naravi kroži, naj zakrožijo tudi izkušnje«, poteka že tretje leto zapored v okviru Tedna vseživljenjskega učenja, ki je največja promocijska kampanja s področja vseživljenjskega učenja. Dogodek bo potekal v sklopu Kolaža mladosti 2017 – dnevov mladih v Ljubljani.

Rdeča nit dogodka bo izmenjava izkušenj in praks mentorskega povezovanja, s katerimi bodo prikazali, da so temelji mentorske kulture v Sloveniji že zastavljeni. Z govorci in panelisti dogodka, strokovnjaki kadrovske stroke, predstavniki podjetij in organizacij ter mentorji in mentoriranci vključenimi v Mentorski program – Uči se od najboljših, bodo predstavili uspešne zgodbe in prakse mentorskega povezovanja v Sloveniji. Pridružili se jim bodo Aleksandra Igličar-Čepon (svetovalka področja, Zavod RS za zaposlovanje, Ljubljana), Urška Stanovnik (Chief Happiness Officer, Optiweb), Borut Potočnik (ustanovitelj podjetja, coach in mentor, BPMC d.o.o.), Grega Čufer (Front Office Four Points by Sheraton Ljubljana, mentoriranec in mentor) in drugi. Dotaknili se bodo vprašanja prednosti in pomena mentorskega povezovanja pri spodbujanju mladih, brezposelnih in zaposlenih v podjetjih ter spodbujanja razvoja talentov, podjetništva in inovativnosti.

Z otvoritvenim dogodkom Ekosistem Izkušenj, začenjajo tradicionalno iniciativo za dvig ozaveščenosti in informiranosti o prednostih mentorstva, vseslovensko akcijo “Slovenija – mentorska država”, ki poteka v okviru Mentorskega programa – Uči se od najboljših. Več o poteku in ciljih vseslovenske akcije “Slovenija – mentorska država“, v katero je že vključenih preko 50 organizacij z vse Slovenije.

Prijava na dogodek

Vstopite v #EkosistemIzkušenj!

 

Vir in foto: Zavod Ypsilon

Dogodek

Dne: 24.05.2017 18.00 ob 18.00
do: 24.05.2017 ob 18.00
Kraj: ABC Hub (Šmartinska 152, Ljubljana)
Povezava

Sorodni članki

Avtorji