Skupaj smo močnejši Postanite član Sindikata mladi plus.

Sindikat mladi plus crno bela
18 maj2017
365

SLOVENIJA -Sindikat mladi plus vabi vse, ki se želijo pridružiti njihovi oraganizaciji, ki je namenjena podpori, informiranju, svetovanju ter ohranjanju in krepitvi pravic mladih na področju izobraževanja, vstopa na trg dela, reševanja težav na trgu dela in raznih neformalnih aktivnosti.

Nas že dlje časa spremljaš in podpiraš naše delo, hkrati pa si želiš izboljšati tudi lasten položaj? Potem je skrajni čas, da se nam pridružiš in se včlaniš v naš sindikat. Ne čakaj na pomlad in ne čakaj na maj – saj je že tu.

Na Sindikatu Mladi plus smo izjemno veseli vseh komentarjev, pohval, všečkov, ki jih dobimo pri našem delu. Ob tem pa si želimo uspešneje strniti naše vrste, se povezati z različnimi posameznicami in posamezniki in okrepiti članstvo, saj smo, kot pravi glavno sindikalno geslo, skupaj močnejši!

Zato te vabimo, da se nam uradno pridružiš tudi ti in postaneš naš član oziroma članica, kar narediš tako, da izpolniš pristopno izjavo in poravnaš članarino. Ta je res simbolična, znaša 12 evrov letno, a nam vseeno pomeni ogromno in omogoča, da lahko svoje delo uspešno opravljamo še naprej. Pri tem nam lahko pomagaš, hkrati pa si zagotoviš tudi ugodnosti, ki jih nudimo svojim članom in članicam:

–  osebno svetovanje (pravno, davčno, karierno)

–  izobraževanja in usposabljanja (vse o različnih oblikah dela, birokracija pred odhodom v tujino, dostojno in prekarno delo, delavnice, predavanja, seminarji v Sloveniji in tujini)

–  kartico ugodnosti

–  pravno zastopanje (pri sporih z delodajalcem, na sodišču v primeru tožbe)

Sindikat mladi plus crno bela

Sindikat mladi plus.

Če si dijak, študent, mlada brezposelna oseba, ali če delaš v prekarnih oblikah dela, lahko pri naši organizaciji dobiš podporo in se skupaj z nami boriš za to, da bi mladi lažje vstopali na trg dela in imeli možnost dobiti dostojne zaposlitve, ki človeku omogočajo tudi dostojno in samostojno življenje.

V mesecu maju izvajamo posebno akcijo, v okviru katere bomo vse nove članice in člane nagradili, ter vsakemu podarili super sindikalno vrečko in hude značke. Zato le pohiti in se nam pridruži.

Če želiš o nas izvedeti več, nam piši na info@mladiplus.si, več informacij o tem, zakaj postati naš član in o postopku včlanitve, pa lahko najdeš tudi tu.

Ne pozabi, skupaj smo močnejši in le skupaj se lahko učinkovito borimo za dostojno delo za mlade. Pridruži se nam v boju in postani naš_a član_ica.

 

 

Vir in foto: Sindikat Mladi plus

 

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Izpostavljeno Nacionalno

Sorodni članki

Avtorji