MAREC: “Mladi smo strpni!”

o-SCHOOL-SIZE-INTERRACIAL-FRIENDSHIP-facebook
01 mar2017
630

Drage bralke, bralci, soustvarjalke in soustvarjalci portala mlad.si,

mesec kulture je za nami. Veseli smo, da ste z različnimi prispevki obogatili našo mesečno temo, posebej pa veseli, da ste sprejeli tudi novo rubriko FOTO in IZJAVA tedna.

Tokrat, kot najbolj brana prispevka v mesecu, izpostavljamo zapis iz Točke osveščanja o varni rabi interneta Safe.si, ki smo ga objavili ob mednarodnem dnevu varne rabe interneta, in  pa intervju “Velika večina mladih v kulturi dela prostovoljsko.”

MAREC; Mladi smo strpni

Tudi v marcu nadaljujemo z AKCIJO predstavitve nacionalnih organizacij v mladinskem sektorju, po februarski predstavitvi Društva SKAM, v marcu prihaja predstavitev Gasilske zveze Slovenije.

Ob izbrani mesečni temi pripravljamo intervju s predstavniki Amnesty International Slovenija; zapis Gibanja Ne Sovraži!, ter predstavitev dobre prakse oziroma projekta Brcnimo rasizem!

Uredništvo mlad.si bo aktivno tudi na Dialogu z državljani, kjer se bodo mladi pogovarjali s predsednikom Evropske komisije, Jean-Claude Junckerjem in predsednikom Vlade RS, dr. Mirom Cerarjem.

Uredništvo mlad.si ob svetovnem dnevu žensk pripravlja motivacijski zapis evropske poslanke o položaju mladih žensk; prav tako pa smo za komentar na to temo prosili Kulturno izobraževalno društvo Pina.

Poleg rednih aktivnosti, kot so ažurno napovedovanje dogodkov mladinskega sektorja po celotni Sloveniji in redno objavljanje aktualnih novic iz sektorja.

uredništvo portala mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Mnenja

Sorodni članki

Avtorji