Literarni večer + LEO olimpijada Iskriv večer ob knjigi, kitari in kozarcu + LEO olimpijada.

dimek
16 mar2017
375

Mladinski center Dravinjske doline 31.03.2017 ob 20:00 do 01.04.2017 03:00

SLOVENSKE KONJICE – Mladinski center Dravinjske doline v prireditvenem centru Patriot v petek, 31. marca, ob 20. uri pripravlja kulturni program, ki mu bo sledila tradicionalna LEO olimpijada.

Mladinski center Dravinjske doline.

Mladinski center Dravinjske doline.

Iskriv večer z glasbenikom in novopečenim pisateljem Jernejem Dirnbekom, ki je širši javnosti poznan kot nepogrešljivi član glasbene skupine Mi2, pri kateri poje in igra kitaro. Doslej se je podpisal oziroma sopodpisal pod več uspešnic skupine, kot so Pojdi z menoj v toplice, Teta Estera, Zbudi me za 1. maj, Sladka kot med, Samo tebe te imam, Čakal sn te ko kreten, Čista jeba …, pa tudi pod skladbe številnih drugih glasbenih izvajalcev.

Junija 2016 je pri Založbi MIŠ izšlo njegovo prvo literarno delo, domišljijski roman “Pevci pozabljenih pesmi“, ki je požel odlične kritike tako občinstva kot strokovne javnosti. Gre za zabavno pripoved o skupini prebivalcev manjšega slovenskega kraja, ki ugotovi, da je posedanje ob kozarcu bolj zabavno, če poteka ob prepevanju viž, ki se jih junaki spominjajo iz svoje mladosti. Pa seveda še o marsičem, kar spremlja njihove usode, medtem ko se oni posvečajo petju.

Literarni večer z Jernejem Dirnbekom bo mešanica obojega. V približno uri dolgem nastopu nas bo na njemu tipičen zbadljiv in humoren način popeljal po stopinjah svojega literarnega in glasbenega navdiha. Kot pravi sam, pri tem ne bo odkrival vesoljnih modrosti, bo pa vse skupaj res zabavno. Dogodek bo torej vse prej kot le suhoparno literarno druženje.

LEO olimpijado organizira Dobrodelni LEO klub Konjice. V okviru LEO olimpijade se bodo zbirala sredstva za letovanje otrok na Debelem rtiču.

Vljudno vabljeni.

Vstop je prost.

Vir in foto: Mladinski center Dravinjske doline

Dogodek

Dne: 31.03.2017 20:00 ob 20:00
do: 01.04.2017 ob 03:00
Kraj: Mladinski center Dravinjske doline
Povezava

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji