FEBRUAR – mladi in kultura Mladi in kultura.

Girls__040523_
01 feb2017
807

Drage bralke, bralci, soustvarjalke in soustvarjalci portala mlad.si,

uspešno smo se  ob komunikacijski podpori portalu prebili skozi prvi mesec v 2017. Naše  in vaše objave so beležile porast v drugi polovici meseca; nadaljujmo s tem zagonom!

Uredništvo mlad.si tudi v letu 2017 nadaljuje z mesečnimi uvodnimi besedami, v katerih predstavljamo mesečno temo ter prihajajoče uredniške prispevke; tokrat najavljamo FEBRUAR.

FEBRUAR; Mladi in kultura

Nadaljujemo tudi z AKCIJO predstavitve nacionalnih organizacij v mladinskem sektorju, v mesecu januarju smo predstavili Mlado Slovenijo, februarja pa prihaja predstavitev Društva SKAM.

Na temo kulture in mladi pripravljamo intervju s predstavniki Infopeke, Pekarne Magdalenske mreže Maribor o njihovem projektu – Gledališče zatiranih, glede na aktualno tematiko meseca  pa bosta za mlad.si napisala komentar Boštjan Gorenc – Pižama in na temo mladih in varnosti na internetu, predstavnik LOGOUTa.

Uredništvo mlad.si bo v okviru mesečne teme Mladi in kultura, v sodelovanju z novim ministrom za kulturo, objavilo tudi prispevek ob svetovnem dnevu materinščine.

Poleg rednih aktivnosti, kot so ažurno napovedovanje dogodkov mladinskega sektorja po celotni Sloveniji in redno objavljanje aktualnih novic iz sektorja,  pa uredništvo mlad.si pripravlja tudi prispevek s seje Sveta Vlade za mladino.

uredništvo portala mlad.si

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Članki

Sorodni članki

Avtorji