Delavnice socialnega podjetništva za mlade

Foto_delavnice_PiNA
28 feb2017
564

KOPER - PiNA vabi mlade k vključitvi v brezplačne delavnice, na katerih boste prejeli koristna znanja o tem, kako preveriti podjetniško idejo, razviti produkt ali storitev in jo učinkovito predstaviti.

Termini delavnic: 7., 8., 9. in 14., 15., 16. MAREC 2017
10.00-14.00
KAVARNA (KIDRIČEVA 43, KOPER)

Rok za prijavo: NEDELJA, 26. FEBRUAR 2017

hub_pinaNa delavnicah boste pridobili znanja o družbenih inovacijah, razvoju produktov, preverjanju tržišča, prototipiranju, zbiranju finančnih sredstev in predstavitvi vaše poslovne/projektne ideje.

Delavnice temeljijo na metodah neformalnega izobraževanja in so zasnovane na način, da spodbujajo udeleženke/-ce k aktivni participaciji, kreativnosti in inovativnosti.

Delavnice so namenjene kreativnim mladim, starosti od 18 do 30 let, ki si želite znanja in kompetenc za aktivacijo na področju razvijanja socialnega podjetništva.

Zainteresirane/-i izpolnite spletno prijavnico najkasneje do nedelje, 26. februarja 2017, oz. do zapolnitve prostih mest.

Delavnice socialnega podjetništva za mlade potekajo v okviru mednarodnega projekta Evropski HUB model za socialno odgovorne podjetnice/-ke, kjer je osnovno vodilo razvijanje veščin, znanj in kompetenc mladih, z namenom izboljšanja njihove produktivnosti in zaposljivosti na področju socialnega podjetništva ter boljše možnosti pri vključevanju na trg dela.

Vir in foto: Kulturno izobraževalno društvo PiNA

Natisni stran Natisni stran

Kategorije Dogodki

Sorodni članki

Avtorji