O nacionalnem programu za mladino tudi na Gorenjskem

14 avg2013
732

Kakšno prihodnost naša država načrtuje za mlade, je izrednega pomena za celotno državo in vse generacije, a najbolj neposredno jo boste občutile sedanje in prihajajoče mlade generacije. Vsi skupaj pa imamo priložnost, da sodelujemo in vplivamo s konstruktivnimi mnenji in pobudami za spremembe – dopolnitve.

 

Zato vas ZŠJ – Mladinski center Jesenice, Mladinski svet Jesenice in Klub jeseniških študentov v torek, 27. avgusta 2013 ob 18. uri, vabimo v konferenčno dvorano Kolpern na Jesenicah na predstavitev Nacionalnega programa za mladino za obdobje 2013 do 2022.

 

Gre za pomemben strateški dokument, ki osvetljuje perečo problematiko mladih v Sloveniji in predlaga možne rešitve z ukrepi s področij, ki so v pristojnosti različnih ministrstev.

 

Z nami bodo Damjana Košir, generalna direktorica Direktorata za trg dela in zaposlovanje ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enakost možnosti, Jan Škoberne, svetovalec ministra za izobraževanje, znanost in šport in Andraž Zgonc, podsekretar na Uradu RS za mladino.

 

Vljudno vabljeni!

Vir: Zavod za šport Jesenice – OE Mladinski center Jesenice
 

Sorodni članki

Avtorji